Roman Huijbreghs speelt solo

0265538_Roman_Huijbregts_-_foto_PR_Huijbreghs.jpg
Roman Huijbreghs

DOESBURG – Gitarist Roman Huijbreghs, bekend van de band Navarone, heeft een soloalbum uitgebracht onder de titel ‘Matchbox’. Zaterdag 21 oktober komt hij voor een optreden naar Podium Doesburg.
Huijbreghs deed voor ‘Matchbox’ zoveel mogelijk zelf. “Ik heb liedjes verzameld die te persoonlijk waren voor de band, en nu is het moment om ze uit te brengen”, zegt hij hierover. Op het nieuwe album speelt Huijbreghs niet alleen gitaar. Hij neemt ook alle zangpartijen voor z’n rekening. “Ik zing al wel lang, maar nooit de lead. Dat is een nieuwe dimensie, die vraagt om een ander gebruik van je stem. Ik heb daar veel van geleerd.” Roman riep bij de finishing touch de hulp in van Navarone-zanger Merijn van Haren. “Merijn is heel goed in de mastering, en wij zijn twee handen op één buik; je vertrouwt elkaar.” Het resultaat is een album met ‘dicht op de huid’ nummers over- of voor zijn dierbaren en over zijn eigen reis door het leven.
Het optreden bij Podium Doesburg begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 10 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.