Rocken in Klarenbeek

0266476_Rockfestival.jpg
De Halsband opende het evenement - Henny Versteeg

KLARENBEEK – Klarenbeek kon afgelopen weekend genieten van twee dagen rockmuziek. Uiteenlopende bands betraden het podium in de tent van festival Rocktober. Vrijdagavond trapte De Halsband het evenement af (foto). Met de gedachte van eerlijke muziek en veel gekkigheid besloten deze band begin vorig jaar dat het tijd was voor vernieuwing. Na meer dan vijftig shows in één jaar mochten ze nu Klarenbeek onveilig maken en dat lukte. Met dialectrock-klassiekers van Jovink, Normaal, Bökkers, OXX Band afgewisseld met hun eigen geschreven nummers wisten zij de tent op de kop te zetten. Na deze openingsact was het zaterdag de beurt aan vier andere bands om van zich te laten horen. Britannica, Toxicity, Eruption en The Troopers zorgden ervoor dat alle rockliefhebbers aan hun trekken kwamen.

Foto: Henny Versteeg

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.