Rhedens Dorpsbelang zoekt bestuursleden

0265536_Voorzittershamer.jpg
.

RHEDEN – Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang is op zoek naar bestuursleden. Gezocht wordt naar mensen die het dorp kennen, kunnen samenwerken met anderen en daar tijd aan willen en kunnen besteden.
Belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang (RD) staat voor het dienen van het algemeen belang van de bewoners van het dorp Rheden. Voorbeelden van activiteiten zijn de realisatie van een dorpshuis en recent het houden van een dorpsschouw. Rhedens Dorpsbelang is vertegenwoordigd in diverse (gemeentelijke) overlegorganen. Waar mogelijk en gewenst worden de werkzaamheden afgestemd met ondernemersverenigingen ORDS en BIZ en Oranjevereniging Rheden voor Oranje.
Wie meer wil weten over een bestuursfunctie, kan contact opnemen met secretaris Wilma Simonse-Liet, 06-30052064 of info@rhedensdorpsbelang.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.