Repair Café in Velp

0265746_repaircafe.jpg

VELP – Zaterdag 28 oktober is tussen 14.00 en 15.45 uur het Repair Café in De Poort in Velp weer geopend. Bezoekers kunnen hun defecte kleine apparaten meenemen om deze samen met de reparateurs weer aan de praat te krijgen. Ook klein naaiwerk en fietsreparaties zijn welkom. Een bezoek aan het Repair Café is gratis, maar materiaalkosten zijn voor eigen rekening.
Het team zoekt nog hulp in de vorm van een handige vrijwilliger die kleine fietsreparaties kan uitvoeren en iemand die verstand heeft van elektronica als computers en telefoons. Wie het leuk vindt om eens per maand anderen te helpen, kan even binnenwandelen om sfeer te proeven en kennis te maken.

1 REACTIE

  1. Beste mensen, ik heb meerdere, diverse onderdelen van Senseo koffiepadapparaat en een senseo apparaat die het altijd goed deed tot ik hem een half jaar niet gebruikt heb, nu blijft het lampje langzaam knipperen (waarschijnlijk warmt hij niet op.)
    Heeft u iets aan deze Senseo onderdelen? Het zou fijn zijn als het hergebruikt wordt.
    Vriendelijke groet Mir.Driessen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.