Popkoor Young Voices zoekt mannen

0264533_microphone-12617931920.jpg
Young Voicies zoekt mannelijke zangers. - pixabay

EERBEEK – Popkoor Young Voices uit Eerbeek zoekt mannelijke zangers ‘voor een goede balans in onze koorklank’. Het koor repeteert iedere dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur bij Beverode in Dieren. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een keer komen kijken. Young Voices treedt binnenkort onder meer op tijdens de opening van kringloopwinkel De Bongerd in Eerbeek op zaterdag 7 oktober. Tijdstip: 13.30 tot 14.00 uur. Locatie: Kruiskerk aan de Dr. Gunningstraat. De toegang is gratis maar een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld. Eventuele bijdragen komen ten goede aan muziekonderwijs door muziekvereniging Eendracht op basisscholen in Eerbeek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.