Petra Smedes weer in de prijzen

0266016_Petra_edt.jpg
Petra Smedes met Spica

EERBEEK/GRATHEM – Onlangs vertrokken Petra Smedes en haar merrie Spica weer naar Grathem, voor het Nederlands Kampioenschap 2023 van de Open Dutch Paint Horse Club. Dit jaar was de concurrentie erg sterk. Petra en Spica hebben ontzettend hun best moeten doen en werden beloond met een zilveren medaille op het onderdeel ‘novice amateur western pleasure’. Bij dit onderdeel gaan de deelnemers samen met tenminste zeven anderen tegelijkertijd de bak in. Er zijn drie juryleden die alledrie hun eigen favoriete combinatie plaatsen. Ze kijken hoe het paard loopt en of de ruiter alles correct uitvoert. Daarnaast behaalde Petra nog veel plaatsingen en greep daarmee net naast het brons.

petra.smedes@wxs.nl
06-28566239

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.