Ouderendag in Toldijk

REGIO – In het kader van de Nationale Ouderendag houden Stichting Welzijn Steenderen, Stichting Welzijn Drempt, Hummelo, Keppel, KBO-PCBO en seniorenclub 60+ op vrijdag 6 oktober van 14.00 tot 17.00 uur een bijeenkomst bij Den Bremer in Toldijk. Belangstellenden zijn van harte welkom om deze informatieve, maar vooral gezellig middag bij te wonen. Het thema van de middag is positieve gezondheid.
Naast dit interessante thema staan vooral gezelligheid en ontmoeting centraal tijdens de ouderendag. De middag wordt afgesloten met muziek van De Jossies. Aanmelden is zeer gewenst en kan bij Stichting Welzijn Drempt, Hummelo en Keppel door te bellen met 0314 -380 232 of een e-mail te sturen naar info@swdrempthummelokeppel.nl of bij Stichting Welzijn Steenderen via 0575-450 029 of contact@welzijnsteenderen.nl. De toegang is gratis en inclusief een hapje en een drankje, een vrije gift wordt op prijs gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.