Open podium in Rozendaal

0265280_Blokfluit.jpg
.

ROZENDAAL – Op zondag 22 oktober is het jaarlijkse open podium in de kerk van Rozendaal. Maar liefst zestien amateur- en (semi)professionele musici uit de regio laten dan van zich horen. Er is een gevarieerd programma samengesteld met zowel zang als instrumentale muziek op piano, cello, gitaar, dwarsfluit en blokfluit. Er klinkt klassieke muziek, maar ook eigentijdse Nederlandse liederen en een aantal eigen composities.
Het programma begint om 15.00 uur. De toegang is vrij. Na afloop is er gelegenheid om met de musici na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.