Ontroerend open podium in Rozendaal

0266028_Open_podium_Rozendaal.JPG
Open podium in Rozendaal - Peter Kars

ROZENDAAL – Bezoekers aan de kerk van Rozendaal konden zondag 22 oktober genieten van een middag vol muziek. Tijdens het jaarlijks open podium kwam er een keur aan artiesten op het podium. Er werd gezongen en gemusiceerd, solo of in kleine gezelschappen. Dit zorgde voor een gevarieerd programma. Zo klonken er klassieke stukken, maar ook vrolijke Nederlandstalige liedjes en zelfs een enkele eigen composities door de kerk. Het publiek genoot volop en liet dit tijdens de gezellige borrel na afloop ook zeker merken aan de artiesten.

Foto: Peter Kars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.