Onderhoud aan Bronckhorster wegen

0265932_Wegwerkzaamheden.jpg

GEM. BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst pleegt tot en met 10 november onderhoud op wegen in de hele gemeente. Medewerkers gaan aan de slag met de scheuren in het asfalt. De scheuren worden onder hoge druk schoongeblazen, verhit en opgevuld. Zo wordt de toplaag dichtgemaakt, waardoor er geen water en vocht in het asfalt kan sijpelen. Dit voorkomt dat de weg in de winter door bevriezing scheurt. De scheuren worden rijdend aangepakt, waardoor de overlast voor het verkeer minimaal is. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer.
De gemeente Bronckhorst controleert de wegen periodiek op schade. Uit die controle blijkt op welke wegen volledig nieuw asfalt nodig is, waar repareren nodig is of waar scheuren in het asfalt zijn ontstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.