OERRR wolven op de Veluwe

0264764_NMRG_28009_Wolven.jpg
.

RHEDEN – Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen zondag 8 oktober met een gids van Natuurmonumenten mee om alles te leren over de wolf. Ze gaan de wolf deze dag niet tegenkomen, maar leren wel alles over deze stoere jager. Bijvoorbeeld welke sporen ze achterlaten en waarom wolven naar elkaar huilen. Deze OERRR-activiteit duurt van 14.00 tot 16.00 uur en wordt gehouden bij het Bezoekerscentrum in Rheden. Een kaartje kopen kan via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom. Dit is een gezinsactiviteit, ouders én kinderen kopen een kaartje.

Foto: Natuurmonumenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.