Nieuwe skelters voor Speelotheek Dieren

0266302_Speelotheek_skelters.jpg
David en Jolien testen de nieuwe skelters - Marjolein Burgers

DIEREN – Speelotheek Dieren is twee mooie nieuwe skelters rijker. Leden David en Jolien waren de eersten die hierop een ritje mochten maken. De aanschaf is mogelijk gemaakt door een gulle gever, die anoniem wil blijven. De Speelotheek is hier natuurlijk heel blij mee.
Zaterdag 4 november houdt de Speelotheek een speelgoedbeurs. Deze is van 10.30 tot 12.30 uur in De Bundel. Er is veel speelgoed te koop, maar wie zich aanmeldt, kan ook speelgoed verkopen. Dit kan door een e-mailtje te sturen naar info@speelotheekdieren.nl, Inname van te verkopen speelgoed is van vrijdag 3 november van 16.00 tot 18.00 uur. De pre-sale voor verkopers is zaterdag 4 november van 10.00 tot 10.30 uur.

Foto: Marjolein Burgers

speelotheekdieren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.