Nick Derks benoemd tot wethouder gemeente Apeldoorn

0265719_Nick_Derks.jpg
Wethouder Nick Derks - Gemeente Apeldoorn

APELDOORN – Donderdag 12 oktober heeft de gemeenteraad van Apeldoorn Nick Derks (36) benoemd tot wethouder. Hij volgt daarmee voormalig wethouder Jeroen Joon op, die begin september waarnemend burgemeester werd in de gemeente Harderwijk.
Met de benoeming van wethouder Derks is het college van burgemeester en wethouders weer compleet. De definitieve portefeuilleverdeling wordt vastgesteld in het constituerend beraad van 24 oktober.
Nick Derks studeerde rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en was daarna financieel adviseur voor het bedrijfsleven. In 2018 werd hij wethouder in de gemeente Wijchen, waar hij tot dat moment al acht jaar voor de VVD actief was in de gemeenteraad als raadslid en fractievoorzitter.

Foto: Gemeente Apeldoorn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.