Mobiele pumptrack in Klarenbeek

0266236_PumptrackbaanKlarenbeek.jpg

KLARENBEEK – In Klarenbeek is een enthousiaste werkgroep opgestaan om een pumptrack te realiseren voor het dorp. Achter de schermen worden mogelijkheden verkend. Om Klarenbeek alvast te laten ervaren wat een pumptrackbaan te bieden heeft, zorgt de werkgroep op zaterdag 4 november voor een mobiele pumptrack.

De mobiele pumptrack komt op 4 november bij sportclub Klarenbeek (Bosweg 12/14) te liggen. Tussen 12.00 en 16.00 uur kan iedereen de baan gratis gebruiken met de loopfiets, step of crossfiets. Ook is er die dag een aantal crossfietsen beschikbaar die geleend kunnen worden. Instructeurs vertellen over de pumptrack en leiden alles in goede banen. Voor de kinderen die de baan op 4 november komen proberen, staat er een drankje klaar. Deze try-outdag wordt ondersteund door Sportclub Klarenbeek, het MFC, Klarenbeeks Belang en Gemeente Apeldoorn (in verband met het EK baanwielrennen).
De werkgroep bestaat momenteel uit zes vrijwilligers die nog wel versterking kunnen gebruiken op meerdere vlakken. Ze zoekt vooral mensen die zich willen inzetten voor het dorp, ‘want vele handen maken licht werk’.

pumptrackbaanklarenbeek@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.