Mindful wandelen in Hall

0265471_wandelschoen.jpg
.

HALL – Op vrijdagmiddag 20 oktober start om 13.30 uur vanaf natuurboerderij De Mhene in Hall een herfststiltewandeling. Deze voert door de Eerbeeksche Hooilanden en de aangrenzende Empese en Tondense Heide. De wandeling wordt grotendeels in stilte afgelegd en duurt ruim anderhalf uur. Onderweg wordt een aantal keer stilgestaan voor een opmerkzaamheidsoefening. Na de wandeling vindt (binnen) voor een korte uitwisseling van de ervaringen plaats, voor wie dat wil. De kosten voor deze wandeling bedragen 7,50 euro. De wandeling gaat bij ieder weertype door, goede waterdichte wandelschoenen zijn aanbevolen. Neem voor meer informatie en opgave contact op met Jantine Peters, 06-17369599 of jantine.peters@gmail.com.

aandachtgeeftjekracht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.