Meiden EDS 13-1 kampioen

0265182_EDS.jpg
Grote vreugde bij de kampioenen

ELLECOM – Het was onlangs een hele bijzondere middag op het veld van EDS in Ellecom. Sinds 1945 heeft de club eindelijk een meidenteam, MO13-1, en dat is meteen (periode)kampioen geworden. In een spannende derby tegen SC Rheden, wisten de meiden hun kampioenschap veilig te stellen met 2-0 winst. Ze werden aangemoedigd door vele familieleden en de spelers van JO12 en hun ouders. Die hebben een erehaag gevormd met vlaggen en ze toegejuicht.
Toen het eindsignaal klonk kregen de meiden een beker en is er een teamfoto gemaakt. Binnen werd de feestvreugde compleet met taart en een medaille. De grootste verrassing was de tocht op de platte kar, die goed versierd was in EDS-kleuren en voorzien van spandoeken. Na een rondje door Ellecom en De Steeg, met overal langs de kant enthousiaste toeschouwers, wachtten er frietjes in de kantine. De beker werd in de kast gezet en ze zongen met elkaar nog een echt kampioenslied, voordat deze prachtige middag ten einde kwam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.