Mediteren kun je leren

0265192_Meditatie.jpg
.

LAAG-SOEREN – De Protestantse Gemeenschap Zuidoost Veluwezoom houdt vijf bijeenkomsten om te leren mediteren. De bijeenkomsten zijn gepland op op donderdagen 12 en 19 oktober, 9, 16 en 23 november, in de Boskapel in Laag-Soeren van 19.30 uur tot 21.00 uur. Christelijke meditatie is een vorm van bidden, waarin je geleid wordt door bijbelteksten om zo dichter bij God en bij jezelf te komen. In vijf bijeenkomsten leren deelnemers eenvoudige manieren om tot verstilling en concentratie te komen door te mediteren. Zij worden hierbij inhoudelijk geïnspireerd door de joods-christelijke traditie. Aanmelden kan via:r.heins@pgzuidoost-veluwezoom.nl.

pkndieren.nl/activiteit/mediteren-kun-je-leren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.