Mantelzorgcafé over zorgtechnologie

0265727_Mantelzorg.jpg

VELP – Tijdens het mantelzorgcafé van donderdag 2 november staan zorgtechnologie, beeldzorg en domotica centraal. Dit omvat alle hulpmiddelen die ondersteuning kunnen bieden om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten wonen. Wijkverpleegkundige Anne Marie van Amerongen vertelt over de ontwikkelingen op dit gebied.
Het mantelzorgcafé wordt gehouden in ’t Prieel in Velp en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Toegang is gratis. Aanmelden is verplicht en kan bij het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp via 026-3707070 van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur of info@mvtrheden.nl. Aanmelden kan ook bij dagbesteding ’t Prieel van Innoforte, 06-83697204 of dagbehandeling@innoforte-zorg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.