Lucie Horsch speelt in Martinikerk

0265276_Blokfluit.jpg
.

DOESBURG – Het beroemde blokfluittalent en publiekstrekker Lucie Horsch en barokmusici van het Luthers Bach Ensemble geven vrijdag 20 oktober samen een concert in de Martinikerk in Doesburg. Op het programma staan werken van Castello, Sweelinck, Buxtehude, Handel, Telemann en J.S. Bach. Lucie Horsch (1999) is een Nederlandse blokfluitiste. Zij won de Edison Klassiek 2023, een Opus Klassiek en de Nederlandse muziekprijs.
Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar aan de zaal. Het concert begint om 19.30 uur, de kerk opent om 19.00 uur.

luthersbachensemble.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.