Lions Club Rheden op bezoek bij Duitse zusterclub

0263809_Lions_Club_naar_Duitsland.jpg
Leden van de Duitse en Nederlandse Lions Club genieten van een rondleiding door Höxter

RHEDEN – Na een pauze van drie jaar heeft Lions Club Rheden het jumelage-programma met de zusterclub in het Duitse Höxter weer opgepakt. In het weekend van 8, 9 en 10 september ging een groep vanuit Rheden de grens over om oude banden weer aan te halen. Ze genoten daar van een mooi programma.
Zo werd een bezoek gebracht aan de Landes Garten Schau, waarin het Wereld erfgoed Schloss Corvey een belangrijke plaats inneemt. De zeer deskundige gidsen namen de deelnemers mee in het verleden van het slot maar juist ook het heden. De Nederlanders genoten van de feestelijkheden rondom het 1200-jarig bestaan van de stad Höxter. Tijdens de toespraken bij een gezamenlijk diner werd de bijzondere band tussen beide Lions Clubs goed duidelijk. De jumelage tussen beide clubs bestaat al meer dan veertig jaar. Los daarvan werd gememoreerd aan het belang van Europese banden, zeker in de context van opnieuw een oorlog op het Europese continent.
Volgend jaar komt de Duitse club weer naar Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.