Lichtjesregen in Spankeren

0266367_IM_kaars.jpg

SPANKEREN – Zondag 5 november is er een herdenkingsavond in en rond de Petruskerk in Spankeren. Inloop is vanaf 19.00 uur en van 19.30 tot 20.00 uur is er een programma met muziek, zang, een verhaal en een gedicht, waarin samen naar troost en steun wordt gezocht. Daarna is er een ‘lichtjesregen’ in de tent buiten. Daar kan iedereen een kaarsje aansteken voor iemand die zij moeten missen. Daarbij is speciale aandacht voor kinderen die iemand moeten missen, of dat nou familie is of een huisdier. Ook kan een grafkaars op een van de graven worden geplaatst. Wie dat wil, kan in de kerk een naam in een gedenkboek laten kalligraferen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.