Levensverhaal schrijven bij Leger des Heils

0265131_schrijven__pen_op_papier.jpg
.

DOESBURG – Bij het Leger des Heils in Doesburg gaat 13 januari In de cursus ‘Je eigen levensverhaal schrijven’ van start. In deze cursus gaan de cursisten schrijven over gebeurtenissen, invloeden, personen, dromen die met hun eigen leven te maken hebben. Er komen verschillende vormen van schrijven aan de orde, zoals feitelijk beschrijven, schrijven in een briefvorm en dialoog schrijven. De eerste keer staat gepland op donderdag 13 januari van 10.00 tot 12.00 uur. Er kan de eerste keer vrijblijvend kennisgemaakt worden. De cursus bestaat uit tien ochtenden en kost 25 euro voor wie het kan betalen. Aanmelden kan bij Grita van der Zwart-Wiersema, gritavdzwart@gmail.com of in de winkel van het Leger des Heils.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.