Kringloop de Bongerd feestelijk geopend

0265174_De_Bongerd.jpeg
Kringloop de Bongerd werd zaterdag geopend - Henny Versteeg

EERBEEK – Burgemeester Alex van Hedel van de gemeente Brummen had zaterdag 7 oktober de eer om kringloop de Bongerd in Eerbeek te openen. De kringloopwinkel met een inloophuis is een initiatief van de diaconie en kerkenmarktcommissie van de Protestantse Gemeente in Eerbeek.
In 2022 werd voor de vijftigste en laatste keer de jaarlijkse kerkenmarkt gehouden. Binnen de diaconie was er wens om een plek te creëren waar mensen uit Eerbeek elkaar kunnen ontmoeten. Vanuit de diaconie en de kerkenmarktcommissie is toen het idee ontstaan om een kringloopwinkel met een inloophuis te realiseren in de Bongerd, het gebouw achter de Kruiskerk. De opbrengsten van de verkopen, na aftrek van kosten, gaan naar goede doelen in Eerbeek en omgeving.

Foto: Henny Versteeg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.