Kledingbeurs De Inloopkast in Rheden

0266186_Kledingbeurs_inloopkast.jpeg
Het team van Kledingbeurs De Inloopkast

RHEDEN – Op zaterdag 4 november kunnen dames en heren shoppen op de tweedehandskledingbeurs De Inloopkast in het Dorpshuis in Rheden. Van 10.30 tot 14.00 uur wordt dames- en herenkleding vanaf maat XS verkocht. Er zijn pashokjes en spiegels voor het passen en schoenen en tassen om de outfit compleet te maken. De entree is gratis. Kopers betalen 10 procent bovenop hun aankoopbedrag om de kosten van de beurs te dekken.
Wie kleding wil verkopen op de beurs kan zich aanmelden via deinloopkastrheden@gmail.com. Verkopers ontvangen dan prijskaartjes en verdere informatie via e-mail. De kleding wordt de vrijdagavond voorafgaand aan de beurs ingeleverd bij het Dorpshuis, waarna de vrijwilligers voor de rest zorgen. Kleding die overblijft na de beurs en niet geretourneerd hoeft te worden, wordt gedoneerd aan een goed doel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.