Kinderboekenweek bij Jansen en de Feijter

0264714_Bibliotheek.jpg
.

VELP – Van 4 tot en met 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. Boekhandel Jansen en de Feijter in Velp organiseert in die week allerlei activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Het thema is ‘Bij ons thuis’ en daarom is het in de winkel extra gezellig gemaakt. De ruimte achter de winkel is omgetoverd tot een gezellige huiskamer waar kinderen kunnen tekenen, kleuren, plakken en in boekjes bladeren. Op zaterdag 7 en 14 oktober wordt er voorgelezen van 14.30 tot 16.00 uur. Woensdag 11 oktober kunnen kinderen een workshop ‘Ontwerp je eigen droomhuis’ volgen. Deze start om 15.15 en 16.15 uur. Meedoen kost 5 euro per kind.

www.eenpassievoorboeken.nl/activiteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.