Kerstmarkt én winterfair in Doesburg

0264050_Kerstmarkt_Doesburg_1-_foto_Lindy_Balduk.jpg
Kerstmarkt in Doesburg - Lindy Balduk

DOESBURG – Doesburg viert de winter goed dit jaar. Naast de traditionele kerstmarkt op zaterdag 9 december is er op zondag 17 december een feestelijke winterfair.

De Doesburgse kerstmarkt is terug. Traditioneel is Doesburg op de eerste zaterdag na Sinterklaas het decor voor één van de grootste kerstmarkten in de Achterhoek en omstreken. En ook dit jaar wordt het weer een markt met maar liefst honderd kramen, buiten op straat, in het decor van de oude Hanzestad én in de Martinikerk. Daarnaast is er een foodplein en zijn er optredens. Er is veel muziek, vermaak en de enige echte Kerstman.
Op zondag 17 december doet Doesburg dat nog eens dunnetjes over. Op die dag zijn de lokale verenigingen en stichtingen aan de beurt. Zij zetten zich in voor het goede doel en presenteren zich aan het publiek. Lokale Doesburgse ondernemers zetten hun deuren wijd open.

De kerstmarkt is zaterdag 9 december van 11.00 tot 17.00 uur, de winterfair op zondag 17 december van 12.00 tot 17.00 uur. Kraamhouders, foodtrucks en andere deelnemers kunnen zich aanmelden voor één of beide evenementen.

kerstmarktindoesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.