Inzameling voor voedselbank

LOENEN – De diaconie van de Protestantse Kerk in Loenen zamelt in oktober voedsel in voor de voedselbank. Op de zaterdagen 14 en 28 oktober zal de kerk aan de Beekbergerweg in Loenen tussen 10.00 en 11.00 uur open zijn.
Er wordt opgeroepen om dan producten in te leveren ten behoeve van de voedselbank. Producten die ingeleverd kunnen worden zijn olie (zonnebloemolie/olijfolie), groenteconserven, soep (in blik of zak), zilvervliesrijst, volkorenpasta, lang houdbare halfvolle melk, vis in blik, koffie, thee, couscous en havermout.
Zo hoopt de diaconie eraan bij te dragen dat de voedselbanken voldoende producten hebben. De voedselbanken delen deze producten uit aan de gezinnen die het zo hard nodig hebben. Het is namelijk voor voedselbanken een probleem dat er te weinig producten binnen komen terwijl het aantal afnemers stijgt. Kerk in Actie is nu een samenwerkingsverband opgestart met de voedselbanken en met Schulphulpmaatje Nederland om een bijdrage te leveren tegen de groeiende armoede in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.