Incident met chemische stoffen in Velp

0266352_Beekhuizenseweg.JPG
Incident met gevaarlijke stoffen in Velp - Persbureau Heitink

VELP – Consternatie bij een woning aan de Beekhuizenseweg in Velp, donderdagmiddag 26 oktober. De brandweer heeft de omgeving wijd afgezet omdat er net na 13.00 uur melding werd gemaakt van gevaarlijke stoffen. Wat er precies aan de hand was, is nog niet bekend, maar het zou mogelijk gaan om meerdere stoffen die samen zijn gekomen bij onderhoudswerkzaamheden aan een zwembad. De brandweer heeft gehuld in chemiepakken metingen verricht.
Eén persoon is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.