In het donker het bos in

0265925_Natuurmonumenten-Monique-van-Kootwijk-NAMO104083.jpg
Natuurmonumenten

RHEDEN – Op zaterdag 28 oktober – tijdens Halloween – mogen kinderen vanaf 8 jaar met Natuurmonumenten het bos in. Verhalenvertellers van de Vertelacademie zullen verhalen vertellen.
Als met zonsondergang de mensen weer huiswaarts gaan, keert de rust terug in het bos van Veluwezoom. Er zijn veel dieren die juist actief worden als de zon ondergaat. Egels scharrelen hun kostje bij elkaar, uilen en vleermuizen vliegen rond en dassen gaan ook op pad. Zwervend door het donkere bos komen deelnemers de verhalenvertellers tegen en misschien horen ze onderweg wel een van de nachtdieren huilen of roepen. Na afloop is er warme chocomel om even bij te komen van het nachtelijk avontuur
Er zijn drie startmomenten: 19.00, 19.30 en 20.00 uur. Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Ouders én kinderen kopen van tevoren online een kaartje op natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.
Er wordt geadviseerd om warme kleding en/of regenkleding mee te nemen en stevige schoenen aan te doen. Honden mogen niet mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.