Hulp gezocht voor website Erfgoed Rheden-Rozendaal

0265413_Rheden_op_de_Kaart.jpg
De huidige website Rheden op de Kaart

DIEREN/VELP – Stichting Rheden op de Kaart heeft hulp nodig om de website Erfgoed Rheden-Rozendaal te vullen en onderhouden. In twee informatieavonden wordt potentiële vrijwilligers uitgelegd wat zij kunnen doen.

De website van de Stichting Rheden op de Kaart staat vol informatie over het verleden van de gemeenten Rheden en Rozendaal. Deze site wordt vernieuwd en krijgt meer gebruiksmogelijkheden. Hiervoor worden vrijwilligers gezocht die willen helpen met bijvoorbeeld gegevens invoeren, historisch onderzoek doen of schrijven en redigeren van teksten. Er worden mensen gezocht met belangstelling voor lokale geschiedenis, die tijdelijk of langer enkele uren per week aan dit vrijwilligerswerk kunnen besteden, met anderen willen samenwerken en beschikken over een computer. De stichting geeft goede instructie, ondersteuning en contact met ervaren mensen.

Om meer te vertellen, houdt de stichting twee informatieavonden. Op dinsdag 24 oktober is er een bijeenkomst in de Oase in Dieren en op woensdag 25 oktober in Trefpunt de Elleboog in Nieuw-Schoonoord in Velp. Beide bijeenkomsten beginnen om 19.00 uur met inloop, waarna uitleg wordt gegeven over de inhoud van de site. In werkgroepjes over de verschillende werkzaamheden wordt vervolgens aan de hand van een concreet voorbeeld gekeken wat voor bijdrage er kan worden geleverd. Na afloop is er gelegenheid tot aanmelding als vrijwilliger.
De stichting vindt het prettig als belangstellenden zich aanmelden voor deze bijeenkomsten. Dit kan via bestuur@rhedenopdekaart.nl, 06-54630804 of 06-22398770.

rhedenopdekaart.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.