Hulp gezocht bij onderhoud voormalig zwembadterrein

0266216_Natuurwerkdag.jpg
Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november is de Natuurwerkdag 2023. - Natuurwerkdag

VELP – Bij voormalig zwembad Beekhuizen in Velp kunnen vrijwilligers op zaterdag 4 november aan de slag met het onderhoud van het omliggende natuurterrein. Dit is een actie in het kader van de Natuurwerkdag.

Vrijwilligers snoeien struiken, verplaatsen boomstronken, harken groot blad aan en ruimen alle tuinafval op. Het natuurterrein ligt aan de bosrand. Door sommige plekken vrij te houden kunnen ringslangen en andere dieren er optimaal gebruik van blijven maken. Organisatoren van de Natuurwerkdag, LandschappenNL en de provinciale Landschapsbeheerorganisaties, roepen iedereen op om zich aan te melden om mee te helpen: “Geniet van de frisse buitenlucht, leer nieuwe mensen kennen en ervaar hoe gezellig het is om samen iets te betekenen voor de natuur.”
Tijdens de Natuurwerkdag gaat heel Nederland aan de slag met natuurklussen die bijdragen aan natuurbehoud en -herstel. Er doen landelijk gemiddeld zo’n 15.000 mensen mee op meer dan vijfhonderd locaties. JDe actie bij het voormalig zwembad in Velp vindt plaats tussen 10.00 en 15.00 uur.

natuurwerkdag.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.