Herfstwandeling Schaddevelden

0266320_IVN.jpg
IVN

LAAG-SOEREN – IVN Oost-Veluwezoom begeleidt op zondagmiddag 5 november in de bossen rond de Sprengen van de Soerense beek een wandeling door de Voorste Schaddevelden. De Schaddevelden hebben een rijke historie. Het gebied is een afwisseling van bos, hei en water. Hierdoor is er ook een grote variatie in planten- en dierenleven. IVN: “Tijdens de wandeling ontdekken we hoe deze levensvormen zich zichtbaar en onzichtbaar klaarmaken voor de winter. Hoe de systemen in elkaar grijpen en hoe we dat kunnen herkennen. Niet alleen boven, maar ook onder de grond. Alle zintuigen zullen hierbij worden geprikkeld.”
De wandeling start om 14.00 uur vanaf parkeerplaats De Plaghak, Schaapsallee te Laag-Soeren en duurt ongeveer 2 uur. De tocht gaat volledig over onverharde paden. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

ivnoostveluwezoom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.