Herfst boekenverkoop BMK

0265800_Bibliotheek.jpg

BRUMMEN – Op het Brummense Marktplein wordt op zaterdag 28 oktober het maandelijkse boeken- en platenfestijn van het Brummens Mannen Koor gehouden. Met het oog op de komende feestdagen is het aanbod van boeken, platen, cd’s en dvd’s extra groot. Er is een extra collectie mooie langspeelplaten en een grotere hoeveelheid kinderboeken. Ook zijn er weer legpuzzels. De verkoop begint om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Tijdens de markturen is het mogelijk om overtollige voorraad boeken, strips, muziek, puzzels en bordspelen in te leveren. Na aankoop kan er op de cadeautafel een gratis boek worden uitgezocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.