Herdenking Huub Oosterhuis

0266022_Brummen_Pancratiuskerk.JPG

BRUMMEN – Op zondag 29 oktober is er een speciale viering in de Pancratiuskerk in Brummen. Het leven en het werk van theoloog, schrijver en dichter Huub Oosterhuis, overleden op 9 april dit jaar, 89 jaar oud, wordt herdacht. Tijdens de dienst wordt er veel gezongen en er is een expositie van veertien kunstwerken, geschilderd door mensen die hiertoe geïnspireerd werden na het lezen van en luisteren naar zijn verzen. Het is een mooie, verrassende verzameling schilderwerken geworden. Ook heeft een tiental mensen een eigen tekst ingeleverd, hen ingegeven nadat zij zich verdiepten in de liederen van Huub Oosterhuis. De dienst begint om 10.00 uur. Na de viering is er gelegenheid om de expositie te bekijken en met elkaar na te praten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.