Heel Dieren Bakt Kersttaart

0265277_Taart_roze.jpg

DIEREN – Op 16 december wordt in het centrum van Dieren het familie kerstfeest(ival) gehouden. Een van de vele activiteiten die dag is een bakwedstrijd onder de noemer Heel Dieren Bakt. Volwassenen kunnen meedoen met een kersttaart, kinderen tot 16 jaar met een peperkoekhuisje. In elke categorie worden twee winnaars gekozen. Er zijn prijzen te winnen die worden aangeboden door ondernemers uit het centrum van Dieren. Wie mee wil doen aan de wedstrijd, kan zich aanmelden via het formulier op tantepollewopevents.nl.
De jury bestaat uit de kerstman, een elf en een bakprofessional, maar er wordt nog gezocht naar uitbreiding. Belangstellenden voor een plekje in de jury kunnen een mailtje sturen naar info@tantepollewopevents.nl met daarin hun naam, leeftijd en bakervaring.
De gehele opbrengst van de taarten- en peperkoekhuisjes wedstrijd komt ten goede aan stichting Kika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.