Hedendaagse architectuur in Parijs

0266275_Hedendaagse_architectuur_in_Parijs.jpg

VELP – Op uitnodiging van de Alliance Française Arnhem verzorgt Nico Nelissen woensdag 1 november een lezing in Velp. Deze hoogleraar in de bestuurskunde, bouwkunde en natuur- en milieuvraagstukken vertelt dan over hedendaagse architectuur in Parijs. Dit doet hij in het Nederlands. In Parijs hebben sinds 2000 talrijke fascinerende projecten het daglicht gezien, vaak spectaculaire en innoverende architectuur. Denk aan de Fondation Louis Vuitton, de Philharmonie, de Seine Musicale en het nieuwe Paleis van Justitie. De lezing begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de Elleboog in Velp. Leden van Alliance Française hebben gratis toegang, andere belangstellenden betalen 8 euro entree. Reserveren kan via arnhem@afpb.nl of 026-3333795.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.