Halloween op landgoed Biljoen

0266480_nar.JPG
Griezelen met De Narrenkap - CV de Narrenkap

VELP – Op zaterdag 28 oktober toverde Carnavalsvereniging de Narrenkap het landgoed Biljoen in Velp voor de vijfde keer om tot een heus Halloween-spektakel. Met meer dan zestig vrijwilligers voor en achter de schermen werden de vierhonderd deelnemers tijdens de tocht continu de stuipen op het lijf gejaagd.
Vanaf 19.00 uur startten de eerste groepen in de ‘light-versie’, waar de allerkleinsten konden genieten van dit evenement. Na 20.00 uur gingen de acteurs en figuranten dan écht helemaal los, waardoor de angstkreten in de wijde omtrek te horen waren.

Foto: CV de Narrenkap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.