Halloween in Rheden breekt alle records

0266472_Fotograaf-FennekeVisscher-HalloweeninRheden-6.jpg
Halloween in Rheden was een groot succes - Fenneke Visscher

RHEDEN – De derde editie van Halloween in Rheden op vrijdag 29 oktober heeft een recordaantal deelnemers op de been gebracht. Maar liefst 760 kinderen en ouders gingen verkleed als mummie, skelet en andere figuren langs de deuren om snoep te verzamelen. Die vele deelnemers waren dit jaar welkom bij 73 deelnemende huizen. Iedereen had er weer enorm veel werk van gemaakt om huis en tuin zo griezelig mogelijk te maken. Ook winkeliers deden mee aan het succesvolle evenement met versierde etalages en ook hier konden de kinderen terecht voor wat lekkers.

Foto: Fenneke Visscher

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.