Griezelen tijdens Halloween in Dieren

0266479_Christa_Heine_Fotografie-Regiobode_Kermis-4.jpg
Griezelen op de Dierense kermis - Christa Heine

DIEREN – Het was afgelopen weekend weer griezelen geblazen in Dieren. De grote Halloween-borden in Winkelcentrum Dieren verklapten al een tijdje dat Halloween er weer in aan zat te komen. Hoewel het feest officieel wereldwijd pas op 31 oktober gevierd wordt, stond het winkelcentrum dit weekend al helemaal in het teken van de griezelige feestdag. Zaterdag was er een lichtjesmarkt en een echte fright night. Een griezelige parade trok door het dorp met als eindbestemming de kermis. Hier konden bezoekers genieten in spannende attracties, terwijl verklede personen ze nog even extra de stuipen op het lijf jaagden.

Foto: Christa Heine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.