Geslaagd Oktoberfest in Loenen

0266031_PA200142-3.jpg
Gezellig Oktoberfest in Loenen - Henny Versteeg

LOENEN – Dirndls, lederhosen, lange tafels vol met bierpullen en toepasselijke feestmuziek van party DJ Luppie. Vrijdag 20 oktober werd het clubhuis van voetbalvereniging Loenermark omgetoverd tot een heuse Bierstube en ging hier een knallend Oktoberfest van start. Dit ter gelegenheid van het 95-jarig bestaan van de club. Het bier vloeide rijkelijk en de stemming zat er goed in. Leden en hun introducés genoten van een heerlijke avondje feesten. De zaal stond op zijn kop en het was dan ook maar goed dat er zaterdag voor de meeste teams geen wedstrijden op de agenda stonden, zodat iedereen rustig bij kon komen van een memorabele avond.

Foto: Henny Versteeg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.