G-voetbalteams Loenermark in het nieuw

0264273_LMG-TeamsSponsorLoenermarkt.jpg
De G-voetballers van Loenermark zijn in het nieuw gestoken.

LOENEN – Zaterdag 16 september was een spannende dag voor de G-Voetbalteams van voetbalvereniging Loenermark uit Loenen. De spelers kregen hun nieuwe wedstrijdtenues en de teambegeleiding de nieuwe coachjassen overhandigd door respectievelijk Smurfit Kappa en Glasdiscount.

Beide sponsoren zijn al jarenlang nauw betrokken bij Loenermark. Dit uit zich niet alleen in bijvoorbeeld een het sponsoren van een reclamebord maar ook in het ondersteunen van teams.
“Mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking hebben ten opzichte van mensen zonder deze beperkingen in het algemeen minder contacten. Dat blijkt ook uit cijfers van het Sociaal en Cultureel Planbureau”, aldus de club. Door het aanbieden van voetbal voor deze doelgroep biedt Loenermark spelers, naast voetbal, ook de mogelijkheid om uit hun isolement te komen. De trainingen en wedstrijden zijn een uitje voor hun waar ze steevast naar uitkijken. “Loenermark vindt het belangrijk om meer te zijn dan een voetbalclub en draagt graag een steentje bij aan het welzijn van onze medemensen met een beperking, daarin nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid”, aldus de club.
Sinds de start in 2017 is het G-voetbal gegroeid tot ruim 30 spelers. Ze komen uit de regio om wekelijks te trainen en te voetballen. Mede dankzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers kan Loenermark hun dit aanbieden.
Meer weten over G-voetbal bij Loenermark? Stuur dan een mailtje naar g-voetbal@vvloenermark.nl

De G-voetballers van Loenermark zijn in het nieuw gestoken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.