Fun-middag voor jongeren

RHEDEN – Woensdag 18 oktober wordt van 13.00 tot 15.30 uur de FUN-middag gehouden in de Hangmat in Rheden. Dit is gratis sport, spel en uitdaging voor alle jongeren van 10 tot 15 jaar uit de gemeente Rheden en Rozendaal. Deze Fun-Middag is de aftrap van een campagne rond de jonge mantelzorgers. Op het programma staan de sweeper, een free fall, voetbal-dart en nog veel meer.
De deelnemers krijgen na afloop een goodiebag met leuke gadgets en een flyer met tips en een paar vragen over ‘wanneer ben je jonge mantelzorger?’. Jongeren die mantelzorger zijn en dit kenbaar maken, ontvangen op een later moment nog een extra presentje. Ook anderen in de omgeving van deze jongeren, huisartsen, praktijkondersteuners, hulpverleners, de voetbaltrainer of buren mogen een jonge mantelzorger aanmelden voor deze waarderingsactie via mantelzorg@mvtrheden.nl. Toegang is gratis, aanmelden is niet verplicht.

info@mvtrheden.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.