Fossielen zoeken en zelf maken

VELP – Woensdag 18 oktober kunnen kinderen zelf fossielen maken en zoeken in het Geologisch museum in Velp.Fossielen zijn versteende resten van dieren of planten of de versteende afdruk daarvan. Die worden gewoonlijk in de natuur gevonden, maar het geologisch museum brengt de natuur deze vakantie dichterbij, zodat kinderen ze in het museum kunnen zoeken. Daarnaast kunnen zij ook zelf fossielen maken. Alle fossielen die gevonden worden mogen mee naar huis genomen worden. Meedoen kost 10 euro, dat is inclusief een consumptie. De activiteit is van 10.00 tot 12.00 uur. Het is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Aanmelden kan alleen via tel. 026-3642996, tijdens de openingstijden van het museum

geologischmuseum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.