Fit blijven met koersbal

0265745_Koersbal.jpg
Koersballen in Dorpshuis Rheden

RHEDEN – Iedere donderdagmiddag wordt er van 13.30 tot 15.00 uur koersbal gespeeld in Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden. Koersbal is een goede manier om fit te blijven, maar ook een gezellige activiteit.

De groep bestaat uit mannen en vrouwen vanaf 67 jaar. De oudste is zelfs al eind 90. Koersbal is een leuke manier om actief te blijven, melden de spelers: “Je blijft goed in beweging doordat je ietsjes door de knieën gaat bij het gooien van de bal en deze daarna ook weer moet oppakken.” Koersbal is te vergelijken met jeu de boules, maar er wordt met ovalen ballen gespeeld in een binnenruimte.
De groep zou het leuk vinden als meer enthousiaste deelnemers zich aansluiten. “Dit is beter dan alleen thuiszitten!”, zegt één van hen. Iedereen mag een keer komen kijken en op proef meedoen. Lidmaatschap kost 5 euro per maand. Na afloop wordt samen koffie en thee gedronken, dit kost 1 euro. Als er iemand jarig is, wordt er getrakteerd.

06-21224071

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.