Film in Kruiskerk Eerbeek

EERBEEK – In de Kruiskerk in Eerbeek is zaterdag 4 november de film ‘Down to earth’ te zien. Hierin probeert een gezin alles achter te laten om meer grip te krijgen op het leven. De gezinsleden willen zich een tijdje distantiëren van het systeem van massaconsumptie en eindeloze vervuiling. Ze maken een wereldreis van vijf jaar op zoek naar de ‘redders van de aarde’. ‘Down to Earth’ is een ode aan de natuur en de mens, maar werpt ook een kritische blik op de huidige consumptiemaatschappij.
De filmvertoning begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. De toegang is 5 euro. Na afloop is er gelegenheid tot napraten en een drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.