Film ‘Alice, Darling’ te zien in Dieren

0265922_Alice-Darlingst1jpgsd-low.jpg
Alice Darling

DIEREN – Het Filmhuis Dieren vertoont vanuit De Bundel in Dieren op vrijdag 27 oktober om 20.00 uur en op dinsdag 31 oktober om 20.00 uur de film ‘Alice, darling’. Hoofdpersoon in dit drama is Alice, die gevangen zit in een gewelddadige relatie. Ze wordt door haar vriend Simon psychisch mishandeld en tot het uiterste gedreven. Wanneer ze een weekendje weg is met twee goede vriendinnen leert Alice zichzelf opnieuw kennen en kan ze haar leven meer in perspectief plaatsen. Langzaam wordt ze minder afhankelijk van de giftige relatie waar ze in zit. Maar de wraak van Simon is even onvermijdelijk als verwoestend en stelt de kracht, moed en diepe vriendschappen van Alice op de proef.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.