Expositie schilderijen Len Beentjes

0265164_JunkyardLen_Beentjes.jpg
.

BRUMMEN – Tot en met zaterdag 25 november exposeert Len Beentjes zijn schilderijen te midden van de klassieke auto’s bij Gallery Aaldering in Brummen. Beentjes woont en werkt in Beverwijk, hij grijpt ieder vrij moment aan om te kunnen schilderen. In zijn atelier achter het woonhuis kan hij volledig verdwijnen in zijn eigen wereld. Hij ziet zichzelf vooral als autodidact. Het meeste heeft hij geleerd door het kijken naar schilderijen van fijnschilders als Hieronymus Bosch, Salvador Dali en Michelangelo. Ook illustrators als Don Lawrence hebben veel invloed gehad. Het schilderen van oude verweerde voorwerpen, auto’s en gebouwen heeft zijn voorkeur. De expositie is te bezoeken op maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn de deuren van 9.00 tot 16.00 uur geopend.

eenlen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.