Energieavond Slim Laden

LOENEN – Op maandag 23 oktober houdt Energie Coöperatie Loenen in het dorpscentrum De Brink in Loenen vanaf 19.30 uur een avond voor eigenaren van elektrische auto’s.
Er is een woud aan mogelijkheden en ontwikkelingen met betrekking tot het slank laden van de auto. Door de hoge stroomprijzen gaan mensen met elektrische auto’s steeds meer op zoek naar manieren om de laadkosten te verlagen. Dat blijkt uit het jaarlijkse Nationaal Laadonderzoek, uitgevoerd door de Rijksuniversiteit Groningen. Op de avond van 23 oktober wil de Energie Coöperatie daar een overzicht van geven en tevens spreken over de verdere wensen en mogelijkheden van en voor de autobezitters. Aanmelden kan via slimladen@loenenenergie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.