Doesburg Jazz start Spotify-playlist

0265301_muziek__microfoon__zingen.jpg
.

DOESBURG – Doesburg Jazz werd in 2017 bedacht door Rob Duis en is dit jaar toe aan de zesde editie. In de laatste jaren heeft er een keur aan artiesten op de Doesburgse podia gestaan. Op basis van een indrukwekkende deelnemerslijst is Doesburg Jazz gestart met een Spotify-playlist. De lijst telt al 255 nummers en duurt bijna 17 uur. Doesburg Jazz verwacht dat daar nog wel het een en ander bijkomt. Band en acts die op het festival spelen of hebben gespeeld kunnen hun -ontbrekende- bijdrage via de website doorgeven. De playlist is openbaar en iedereen met een Spotify-account kan meeluisteren.

doesburgjazz.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.