Dierensche Boys werken aan de toekomst

0264166_Jo7-1.jpg
.

DIEREN – Waar de meeste clubs nu druk bezig zijn met het bekervoetbal, zijn de Dierensche Boys al druk bezig met het volgende seizoen. De oudste club van de regio is druk bezig om volgend seizoen weer een volwaardig team op de grasmat te krijgen. Dit seizoen komt de club niet met een eerste elftal uit in de competitie, maar daar moet volgend seizoen verandering in komen. Onder de naam Dierensche Boys 2.0 is een werkgroep gestart om de vereniging een nieuwe impuls te geven.

“Gelukkig zijn er nog steeds heel veel mensen die onze club een warm hart toedragen”, vertelt Jeremy Reichert, die zich binnen de club bezighoudt met voetbaltechnische zaken. “Bij een ledenvergadering aan het eind van vorig seizoen dienden zich vele nieuwe vrijwilligers en ook nieuwe bestuursleden aan en dat is natuurlijk hartstikke fijn, want vele handen maken lichter werk.” De eerste gesprekken met potentiële nieuwe spelers zijn al gestart en ook de aanwas vanuit de jeugdselectie geeft hoop voor de toekomst. Ook aan nieuwe leden is er geen gebrek. Het team van JO7-1 kreeg na de zomervakantie een nieuwe aanmeldingen en bestaat nu uit vijftien spelers. Zij wisten hun eerste officiële wedstrijd ook nog eens met 3-4 te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.